Lola Massage gun arvostelu

Lola lihashuoltovasaran arvostelu

Lola Massage Gun on suunniteltu henkilöille, jotka panevat vakavasti merkille liikunnan ja palautumisen merkityksen. Tämä kätevä ja kannettava lihashuoltovasara painaa alle 500 grammaa ja on tarkoitettu auttamaan lihasten palautumisessa.

Jos etsit luotettavaa lihashuoltovasaraa, joka on aina käytettävissäsi, Lola Massage Gun on ihanteellinen valinta. Se on pienikokoinen ja kompakti, mutta tarjoaa yhtä paljon voimaa kuin suuremmatkin vaihtoehdot. Vaikka sen koko on pieni, sen suunnittelussa ei ole tingitty koosta, designista tai voimasta.

Lola Massage Gunia on helppo käsitellä yhdellä kädellä ja sen nopeutta ja voimaa voi säätää helposti yhdellä napin painalluksella. Laitteessa on neljä eri nopeutta ja pitkä akunkesto, joten sen käyttö on vaivatonta ja kestävää.

Lola Massage Gun on perus kännykän kokoinen, joten se sopii täydellisesti mukaan matkoille tai kuntosalikassiin ennen treeniä. Lisäksi siinä on neljä vaihdettavaa hierontapäätä, jotka auttavat kohdistamaan hieronnan eri lihasryhmiin riippuen siitä, mitä juuri sillä hetkellä tarvitset.

Mukana tulevat hierontapäät ovat luoti, haarukka, pallo ja litteä. Voit käyttää niitä haluamallasi tavalla sen mukaan, mitä tarvitset hieronnalta. Pallomainen hierontapää sopii erityisesti isommille lihasryhmille, litteä pää tasaisille pinnoille, luotikiinnitys pienten alueiden tarkkaan hierontaan ja haarukkakiinnitys kaareville alueille, kuten selkärangan ympäristöön.

Lola Massage Gunin käyttö voi auttaa lievittämään jännitystä lihaksissa harjoittelun jälkeen, estämään kipua rankan harjoituksen jälkeen ja nopeuttamaan lihasten palautumista. Sitä voi kuitenkin käyttää myös helpottamaan jäykkiä lihaksia pitkän työpäivän tai matkan jälkeen, vähentämään lihasten väsymyksen tunnetta ja innostamaan liikunnan pariin uudelleen.

>>Lue myös Paras lihashuoltovasara artikkeli klikkaamalla tästä!<<

Lola lihashuoltovasaran speksit ja osat

Tekniset tiedot:

  • Paino: alle 500 grammaa
  • Mitat: korkeus 16 cm, leveys 9 cm ja syvyys 5 cm
  • Hieronta-asetukset: 4 erilaista
  • Käyttöaika: 14-16 tuntia hierontaa yhdellä latauksella
  • Iskutiheys: 1400-3000 iskua/minuutti
  • Automaattinen sammuminen 15 minuutin käytön jälkeen

 

Sisältö:

  • Lola Massage Gun
  • 4 erilaista hierontapäätä
  • USB-latauskaapeli
  • Kangaskotelo

 

Lola Lihasvasara kokemuksia

Olen käyttänyt Lola Massage Gunia nyt noin kuukauden ajan ja voin sanoa, että olen todella vaikuttunut sen suorituskyvystä ja käytännöllisyydestä. Olen intohimoinen kuntosaliharrastaja ja käytän tätä lihashuoltovasaraa päivittäin, kun pyrin palautumaan rankoista treeneistäni.

Ensinnäkin, Lola Massage Gunin kannettavuus ja keveys ovat erittäin käteviä, sillä se mahtuu helposti mukaan treenikassiin ja ottaa vain vähän tilaa. Se on myös erittäin helppo käyttää yhdellä kädellä ja sen neljä eri nopeusasetusta ovat erittäin hyödyllisiä hieronnan intensiteetin säätämiseksi.

Lola Massage Gunin vaihdettavat hierontapäät ovat myös erittäin käteviä ja monipuolisia. Olen käyttänyt niitä eri lihasryhmiin kohdistamiseen ja ne ovat todella tehokkaita auttamaan minua rentoutumaan ja palautumaan rankan treenin jälkeen. Erityisesti pallomainen hierontapää sopii hyvin isompien lihasryhmien käsittelyyn, kun taas litteä hierontapää on hyvä tasaisille pinnoille.

Kaiken kaikkiaan, Lola Massage Gun on todella laadukas lihashuoltovasara, joka on suunniteltu vakaville treenaajille ja palautumisen parantamiseen. Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat parantaa lihasten palautumista ja rentoutua rankkojen treenien jälkeen.

Lihashuoltovasara turvallisuus – Myyttejä ja harhaluuloja

Lihashuoltovasarat ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan urheilijoiden ja kuntosaliharrastajien keskuudessa. Nämä laitteet lupaavat nopeampaa palautumista, lihaskivun lievitystä ja lihasjännityksen poistamista. Kuten kaikkien uusien laitteiden ja hoitomenetelmien kohdalla, on kuitenkin tärkeää selvittää, ovatko lihashuoltovasarat todella turvallisia käyttää.

LUE LISÄÄ»